Translate

Tuesday, January 1, 2013

Κάθε χρόνο, πάνω από 100.000 Χριστιανοί (ένας ανά 5 λεπτά) σφαγιάζονται ως επί το πλείστον από μουσουλμάνους, αποκλειστικά και μόνο λόγω της θρησκείας τους .



From HEIL GAP (or mind the GAP)
Αυτό το συγκλονιστικό στοιχειό αποκαλύφθηκε από τον Ιταλό Massimo Introvigne κοινωνιολόγο και εκπρόσωπος του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) για την καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων κατά των χριστιανών, στη Διεθνή Διάσκεψη για τον δια-θρησκευτικό διάλογο μεταξύ Χριστιανών, Εβραίων και Μουσουλμάνων, υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στο Gödöllö, κοντά στη Βουδαπέστη.
«Κάθε πέντε λεπτά»,
είπε ο M. Introvigne στην ομιλία του, «ένας Χριστιανός θανατώνεται για την πίστη του» .
Ο αριθμός δεν περιλαμβάνει τα θύματα των εμφυλίων πολέμων, ή πολέμους μεταξύ εθνών, αλλά μόνο ανθρώπους που  θανατώνονται μόνο ….  επειδή είναι Χριστιανοί. 




«Εάν τα δεδομένα αυτά δεν γίνουν γνωστά στον κόσμο, αυτή η σφαγή δεν πρόκειται να σταματήσει», συνέχισε ο M. Introvigne .
«Αν δεν αναγνωριστεί παγκοσμίως ότι η δίωξη κατά των χριστιανών είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε ότι αφορά τις θρησκευτικές διακρίσεις και τη βία, τότε ο διάλογος μεταξύ των θρησκειών θα παράγει μόνο υπέροχο συμπόσια, αλλά χωρίς συγκεκριμένα αποτελέσματα».
Η διάσκεψη για την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των θρησκειών φιλοξενήθηκε από την ουγγρική κυβέρνηση, ως αποκορύφωμα της προεδρίας της στην  Ευρωπαϊκή Ένωση .

Ένας εκ των συμμετεχόντων ο Καρδινάλιος Péter Erdö της Βουδαπέστης είπε: «Υπάρχει έντονη η απειλή προς όλους τους Χριστιανούς των περιοχών της μέσης ανατολής . Και η Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμάζετται για ένα νέο κύμα μετανάστευσης, αυτή τη φορά από Χριστιανούς που θα διώκονται. »
Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, από την πλευρά του, υπενθύμισε ότι : « Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο εκ των Χριστιανών που υποφέρουν από διαρκείς διώξεις στον κόσμο ….  είναι παιδιά
».
Η παγκόσμια Τζιχάντ κατά των χριστιανών είναι σε πλήρη εξέλιξη.
HEIL GAP (or mind the GAP)
 

A Global Genocide against Christians Underway?

No comments:

Post a Comment