Translate

Tuesday, January 15, 2013

Η Εισβολή στην Αφρική κλιμακώνεται! Η Γαλλία Σέρνει τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασιλείου σε τελματώδη Παρέμβαση στο Μάλι !




From HEIL GAP   ( or mind the GAP )


France drags US & UK into intervention quagmire 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AvHXTi5mMQM

Η στρατιωτική διοίκηση ΗΠΑ της Αφρικής! Η εισβολή στην Αφρική αρχίζει!

AFRICOM - ΗΠΑ Διοίκηση Αφρικής ιδρύεται με σκοπό την κατάκτηση της Αφρικής!




Οι Ηνωμένες Πολιτείες στρατιωτική διοίκηση της Αφρικής (AFRICOM ή USAFRICOM) είναι μια από τις εννέα ενοποιημένες μαχόμενες διοικήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, που εδρεύει στο Στρατόπεδο Kelley , Στουτγάρδη , Γερμανία. Είναι υπεύθυνη για στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και στρατιωτικές σχέσεις με 53 αφρικανικές χώρες - μια περιοχή ευθύνης (AOR), που καλύπτει όλη την Αφρική, εκτός από την Αίγυπτο .


Ομοίως, η επανενεργοποίηση των ΗΠΑ SouthCom, Νότια ΗΠΑ (Αμερική) Διοίκηση γίνεται για το σκοπό της κατάκτησης της Νότιας Αμερικής.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες Νότια Διοίκηση (USSOUTHCOM), που βρίσκεται σε Doral , Φλόριντα, είναι μια από τις εννέα ενοποιημένες μαχόμενες διοικήσεις (COCOMs) του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτείων. Είναι υπεύθυνη για την παροχή σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης και δραστηριότητες σε Κεντρική και τη Νότια Αμερική, την Καραϊβική ( εδάφη και περιουσίες εκτός κοινοπολιτείας των ΗΠΑ), Κούβα , των χωρικών τους υδάτων, καθώς και για τη δύναμη των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σε αυτές τις θέσεις. USSOUTHCOM είναι επίσης υπεύθυνη για τη διασφάλιση της στρατιωτικοποίησης της Διώρυγας του Παναμά και την ευρύτερη περιοχή του καναλιού.

Η Κατάκτηση της Νότιας Αμερικής θα ξεκινήσει σύντομα!

Η δυτικοί Illuminati εκτελούν το σχέδιό του τρίτου παγκοσμίου πολέμου … την κατάκτηση του κόσμου. Ο πόλεμος είναι το τελευταίο φύλλο που έχουν. Είναι όμως ακόμη .... μακριά.


Το λευκό λογότυπο ιππέα των Illuminati του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). που εργάζεται για να θέσει τα θεμέλια για την έλευση του λευκού ιππέα, τον ψεύτικο Μεσσία, τον Αντίχριστος, τον κομιστής της ψευδούς ειρήνης της Αποκάλυψης.

Mali in throes of genocide by US, UK, France' 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XD5rt_VK4M8




Ένας πόλεμος στέλνει την δημοτικότητα της γαλλικής κυβέρνησης στον Άδη. 



Ο Γάλλος πρόεδρος François Hollande και ο πρωθυπουργός Jean-Marc Ayrault έχουν γίνει …. πιο δημοφιλείς από ποτέ . χα, χα, χα ….
Σε μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο λίγο πριν από την παρέμβαση στο Μάλι, μόνο το 39% των ερωτηθέντων είχε θετική γνώμη για τον Hollande, που αποτελεί νέο χαμηλό … μια νέα βουτιά των 19 ποσοστιαίων  μονάδων σε επτά μήνες. Η σύντομη άνοδος του Νοεμβρίου ήταν μια οφθαλμαπάτη. Αντίθετα, ο Νικολά Σαρκοζί, κατά την ίδια περίοδο της θητείας του (Ιανουάριος 2008), ήταν ακόμη δημοφιλής με υψηλή βαθμολογία έγκρισης που έφτανε στο 54%.
Και ο φτωχός Ayrault ;
Οι Αξιολογήσεις τον στέλνουν κατ 'ευθείαν στην κόλαση !
Μετά από επτά μήνες και παρακολουθώντας το εργο-(χειρο) του .... μόνο το 35% των Γάλλων εξακολουθούν να έχουν θετική γνώμη γι 'αυτόν - δηλαδή λιγότεροι κατά 21 ποσοστιαίες μονάδες  από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Ο προκάτοχός του, Φρανσουά Φιγιόν, ποτέ δεν είχε βυθιστεί σε αυτό το χαμηλό. 

Από τη δεξιά, ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν, διπλωμάτης καριέρας, πρωθυπουργός υπό τον Ζακ Σιράκ, και εχθρός του Σαρκοζί, έγραψε ένα κύριο άρθρο που αναγνώρισε την κρίσιμη κατάσταση βρέθηκε το Μάλι ... «Ας μην ενδώσουμε στο αντανακλαστικό του πολέμου για χάρη του πολέμου», έγραψε. "Η προφανής βιασύνη, το déjà-vu από τα επιχειρήματα του « πολέμου κατά της τρομοκρατίας » τον ανησυχεί". 

"Ας μάθουμε ένα μάθημα από μια δεκαετία με χαμένους πολέμους, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη."
Αμφιβάλλωντας ότι αυτός ο πόλεμος θα οδηγήσει σε επιτυχία.
Ο Στόχος του είναι ασαφής, και η Γαλλία παλεύει χωρίς ένα στερεό εταίρο στο Μάλι. Υπογραμμίζοντας τα πραξικοπήματα που είχαν εκδιώξει τον πρόεδρος τον Μάρτιο και τον πρωθυπουργό, τον Δεκέμβριο, την κατάρρευση του διαιρεμένου στρατού, και στη γενική αποτυχία του κράτους, ρώτησε: «Ποιος θα μας υποστηρίξει;»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Γαλλικά στρατεύματα φτάνουν στην 101η στρατιωτική αεροπορική βάση κοντά στο Μπαμάκο στις 15 Γενάρη 2013 για την ενίσχυση των «Serval» επιχειρήσεων, πριν από την αποστολή τους στο βόρειο τμήμα του Μάλι. 
 
Αλλά προς το παρόν, αυτές οι ανησυχίες δεν πειράζουν την νέα τάξη πραγμάτων.
Η Γαλλία έχει ήδη βρει το θέμα πίσω από το οποίο να ενωθούν για να καλύψουν το φιάσκο με την ανεργία, τη μείωση του ιδιωτικού τομέα ... την κατάρρευση της βιομηχανίας αυτοκινήτων. 


Ναι φίλοι μου ….  πρόκειται για μια ανάσα καθαρού αέρα για την Γαλλική κυβέρνηση.  
Θα επακολουθήσει ….  ένα μαγείρεμακαι ένα σημαντικό άλμα της βαθμολογίας έγκρισης του εκλογικού σώματος .
Όλα καλά … και όλα ωραία !
Και ο Ayrault μπορεί να παραμείνει στο πόστο του για λίγο ακόμα.
Ωστόσο, η γαλλική οικονομία και η ιδιαίτερα η αυτοκινητοβιομηχανία PSA Peugeot-Citroen … παραμένει σε κίνδυνο, και λογικά …. « ένας πόλεμος δεν θα αύξανε ποτέ τις πωλήσεις αυτοκινήτων! » ….. αλλά και για αυτό υπάρχει τώρα ένα νέο σχέδιο, δηλαδη μια απελπισμένη και λανθάνουσα συμφωνία χρηματοδότησης από …. τους φορολογούμενους.
Χα, χα, χα ….
HEIL GAP   ( or mind the GAP )





No comments:

Post a Comment