Translate

Friday, May 10, 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ FORUM


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με το νέο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο … στα σχόλια των αναγνωστών του είδα την απορία μια σχολιάστριας ….  «για το τι λέει ο τσίριζα για αυτό το νομοσχέδιο;» ….
Θα ήθελα λοιπόν πολύ να της απαντήσω … ότι : ο νεοταξίτης τσιριζας ή συριζας ή με όποια άλλη ονομασία μας συστηθεί όλα αυτά τα χρόνια …. χα, χα, χα …. ( εδώ μου θυμίζει κάτι μπουμπούκια του υποκόσμου που όταν τους συλλαμβάνανε οι μπάτσοι, μας τους περιέγραφαν και με τα δέκα τους ονόματα-παρατσούκλια … ώστε να γίνει αντιληπτό σε όλους το ποιος επιτέλους συνελήφθη  ) …. μάλλον «θα κάνει ότι έκανε και τον Οκτώβριο του 2010» όταν η E.E. ψήφισε τον πρώτο της νόμο "καταπολέμησης του εξτρεμισμού".


ΤΟΤΕ :
Ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΝ ψήφισε μεν κατά, αλλά στη συνέχεια ψήφισε «παρών» (!!!!!!) στις συστάσεις, δηλαδή στην εφαρμογή του ψηφίσματος.
Ενδεικτικό των στοχεύσεων είναι το ότι πολλοί από τους ομιλητές βουλευτές έκαναν κατ’ επανάληψη χρήση του όρου «αριστερός εξτρεμισμός».
Το κείμενο προβλέπει ακόμα περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται για να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης ή εγκληματικών πράξεων, η προστασία της ηθικής (!!!!!) και η προστασία των δικαιωμάτων των άλλων».
Επιπλέον, η Ολομέλεια κάλεσε το Συμβούλιο των υπουργών να μελετήσει τις συνέπειες και επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην αύξηση του εξτρεμισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων όπως επίσης και το ζήτημα της ισλαμοφοβίας ...



ΑΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ …

Ναι στην ισλαμοποίηση …
Ναι στον περαιτέρω περιορισμό των ελευθερίων μας …
Απαγόρευση σε διαμαρτυρία και κάθε αντίσταση στα κελεύσματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ , από το συνέρχεσθε μέχρι και την φωνή μας στην ηλεκτρονική μορφή της.


ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ … ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΕΠΙΣΗΣ :
Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα …….ωστόσο ότι παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών .... στοχεύοντας στην προστασία της τάξης, της ηθικής, των δικαιωμάτων του καθενός και της πρόβλεψης του εγκλήματος».
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;
Ε! ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ …. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΚΕΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ … ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ( και  όχι δακρυγόνα όπως τα ήθελαν οι πέμπτης κατηγορίας τσούλες - αρθρογράφοι των ΜΜΕ ) (φυσικά πάντα με τις ευλογιές και του ΤΣΙΡΙΖΑ .... αν δεν το καταλάβατε ακόμη.)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  Μπάτσος με χοντρό κωλαρ@κι στο σύνταγμα "εν ώρα εργασίας" … υποθέτω ότι πρέπει να είναι π%υστ@κι ... για να έχει και τόσο μενος προς μια κυρία !!!!!!



ΚΑΙ αφού το σύστημα έχει πλάσει το παραμύθι και το εφαρμόζει αποκαλώντας καταρχάς … τον κάθε πατριώτη ως άκρο δεξιό ή αναρχικό ή όπως αλλιώς βολεύεται, εν συνεχεία προσπαθεί να του φιμώσει και την φωνή, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα βρει και την πολιτική κάλυψη για να βγάλει εκτός νομού , σήμερα π.χ. τη χρυσή αυγή και το ΚΚΕ, αύριο π.χ. τον κύριο Δ. Καζάκη και μεθαύριο ίσως τον κύριο Παπαθεμελή και γενικά οποίον βάλουν στο μάτι τα κοράκια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ … έτσι λοιπόν και εγώ αποφάσισα να ανεβάσω τώρα … όσο έχω καιρό ακόμη … κάποια φιλμάκια που είχα στο « ντουλάπι» μου … σήμερα κιόλας …. όσο είμαι ακόμη νόμιμος … πριν την ψήφιση του νέου αντιρατσιστικού νόμου.
Και ξέρετε και κάτι … να … πώς να το πω, ποτέ δεν θα ήθελα επιστρέφοντας στην πατρίδα μου … να κατεβώ από το αεροπλάνο και οι μπάτσοι να μου φορέσουν τα βραχιολάκια λόγω « παραβίασης του νέου αντιρατσιστικού νόμου ». 


Έτσι… γιατί είμαι σίγουρος ότι κανένας έλληνας (εννοώ όπως πάντα αυτούς με το ε μικρό … αυτούς της πλειοψηφίας) δεν πρόκειται να αντιδράσει στο νέο αυτό νομοθετικό έκτρωμα.

Γιατί ποιος αλήθεια αντέδρασε και τότε πριν τρία χρόνια … που η Λιάνα Κανέλλη ( ανεξάρτητα από τις προσωπικές σας συμπάθειες ή και αντιπάθειες προς το πρόσωπο της ) είχε πάρει φόρα όλα τα blogs προσπαθώντας να αφυπνίσει την κοινή γνώμη ενάντια στο πρώτο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Οκτωβρίου του 2010 στην Ε.Ε. που το ψήφησαν ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ( κι ας γράφει ότι αρλούμπες θέλει η Olympia.gr- εξάλλου τσάμπα είναι )


Η Ελλάδα αποδεδείχθηκε ότι είναι … μια μεγάλη Μανωλάδα.


Τι να λέμε τώρα … στην αρχή λύσσαξαν όλοι οι επιχορηγούμενες πέννες της νέας τάξης, οι διάφοροι « πιτσιρίκοι » του διαδικτύου και μελλοντικοί υποψήφιοι βουλευτές του τσίριζα ( ναι …. Χα, χα, χα … λες και μας ελλείπουν οι CLAWN από το κοινοβούλιο και χρειαζόμασταν έναν παραπάνω καραγκιοζάκο ) …. αλλά… μόλις αποδεδείχθηκε ότι η Μανωλάδα ήταν γνήσια περιοχή Νου.Δούλων και πασοκοσυριζαίων … χμ  … όλοι το βούλωσαν !
Φωτογραφία αποτελέσματα εκλογών Μανωλάδας


Θυμάμαι γύρω όταν στα Χριστούγεννα … έθιγα αυτά τα θέματα με το άρθρο μου :
Η παρακμή …. ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Εν τω μεταξύ το σκλαβοπάζαρο των λαθρο καλά κρατεί ….. το ίδιο και οι προστάτες τους .
Αλλά βασικά οι άνθρωποι …. « είναι τόσο παράλογοι …»
ΛΟΙΠΟΝ ….
Στην παρατήρηση μου ότι στην Πελοπόννησο έχουν τους  pakis να δουλεύουν όλη μέρα στα χωράφια για 8 με 10 ευρώ .
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α εμείς στον Μαραθώνα δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι !
Εμείς τους έχουμε για 17 ευρώ την ημέρα !
Και όταν του είπα … σιγά ρε φίλε … καταξοδεύεστε !


Τότε κάποιοι φίλοι έγραφαν ότι ο HEIL GAP είναι σε τρελά κέφια ….
Μα τι τρελά κέφια βρε παιδιά με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας  ;;;;;;
Καλά … HEIL GAP …. αλλά τι δι@ολο … δεν είδε κανένας τίποτα ;
Κανένα ζόμπι …. είτε δημόσιος  υπαλληλάκος ήταν αυτός  …. είτε μπάτσος … είτε επόπτης του υπουργείου εργασίας θέλεις … είτε του ΟΓΑ … είτε δήμαρχος … είτε αντιδήμαρχος … είτε κλητήρας – (ή ακόμη και ανελκυστήρας) … είτε ρατσιστής - ή αντιφασιστής και ότι άλλο μπορούσε να ήταν … δεν έβγαλε αχνά (ούτε και έκανε ποτέ τον παραμικρό έλεγχο) για τους δουλοπαροίκους της φράουλας των πασοκοσυριζαιων τσιφλικάδων στην Μανωλάδα ... και στην κάθε Μανωλάδα της χώρας μας ;;;;;;

Τι σκ@τ@ συμβαίνει εδώ !!!!!!!!!

Και ο κύριος αρχιεπίσκοπος ;;;; 
Δεν θα έπρεπε άραγε να ελέγξει και να τιμωρήσει την σιωπηλή  συνενοχή των ιερωμένων της περιοχής ;;;


Τώρα ποιος είναι ο ρατσιστής και ποιος ο αντιφασιστής ;
Μήπως ο Δένδρι@ς που είχε ψηφίσει τον πρώτο αντιρατσιστικό νόμο το 2010 αλλά επί  τόσα χρόνια κλείνει πονηρά το μάτι στους δουλεμπόρους τσιφλικάδες της Μανωλάδας ;;;                                   



Για καθίστε όμως …. γιατί τώρα θα μπερδευτούμε περισσότερο :
Ή μήπως τους κλείνει πονηρά το μάτι και η συριζαια βουλευτής Ευσταθία ( Έφη) Ευσταθίου Γεωργοπούλου-Σαλτάρη - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ


Η Μανωλάδα φλέγεται για τα δεδουλευμένα 6 μηνών

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΕΙ :

«Ήταν ένας επιστάτης (τώρα ήταν 2-3 άτομα που εμπλέκονται) αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γενικεύσουμε το φαινόμενο … δε σημαίνει επειδή έχει περάσει έτσι γενικότερα στον τύπο και στα μπλογκ ότι όλοι εκεί στα φραουλοχώραφα της Μανωλαδας εκμεταλλεύονται τους εργάτες …. ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες δεν τους πληρώνουν και τα λοιπά, αλλά είναι μια συγκεκριμένη , μια μεμονωμένη εταιρία η οποία ακολουθεί αυτή την πρακτική »


« Είναι και άλλοι που πληρώνουν κανονικά » …. 
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ .... "ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ
« όπως καταλαβαίνετε φτηνά μεροκάματα » ….
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ  
« ότι κάποιοι αλλοδαποί που γνωρίζουν καλύτερα την γλώσσα και τους προωθούν σε παραγωγούς δεν είναι κάτι μεμπτό ! »



ΕΝΩ ΛΕΕΙ … « δεν μπορούμε να καταδικάσουμε δηλαδή μην το βάζουμε ότι είναι μια στυγνή εκμετάλλευση μιας συγκεκριμένης περιοχής ενάντια σε όλους, δεν είναι όλοι οι παραγωγοί έτσι …. »
ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ : « Τους πληρώνουν κανονικά το μεγάλο θέμα ότι «είναι ανασφάλιστοι» ότι δεν έχουν χαρτιά εντάξει »

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ .... ΜΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ;;;;;


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΙΑΣ»
« είναι τόσο ευέξαπτος αυτός ο άνθρωπος που όταν παν να του ζητήσουν χρήματα αντιδρά με αυτό τον τρόπο » 
ΕΔΩ Ο HEIL GAP ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ youtube


Εμείς το καταλάβαμε κυρία νυν βουλευτίνα και πρώην καθηγήτρια της κεραμικής … κάποια ζώ@ δεν σας κατάλαβαν …
Αλλά μιας και είστε κεραμοποιός σας παρακαλούμε φτιάξε μας και ένα αγγειό … έτσι, μήπως και μάθουν κάποια πρόβατα μια ελληνική παραδοσιακή … «έκφραση» :

«τ' αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκ@τά λιβάνι, και των πασόκων τα παιδιά συριζο-καπετάνιοι»


Για αυτό σου λέω Στέλλα στην αγκαλιά μου έλα …

Ποιος ρατσισμός ποιο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από ποιους και ποιοι θα κρίνουν ποιους ;;;;;;;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.



Φιλμάκι πρώτο: 
Σταύρωση στην Υεμένη … δεν θα σας εξαπατήσουμε λέγοντας σας ότι το θύμα ήταν χριστιανός γιατί α) δεν είμαστε ψεύτες και β) κατά πάσα πιθανότητα το θύμα που μαρτύρησε σαν τον Ιησού μας πρέπει να ανήκει στην μουσουλμανική πλειοψηφία απλώς κατηγορήθηκε για κατασκοπία και συνεργασία με τους Αμερικανούς για τους στόχους των drones.
 

Φιλμάκι δεύτερο :
Ο ισλαμικός νομός όπως αποδόθηκε σε δυο κλεφτές τρίτροχου πριν δυο μήνες στην Αίγυπτο της μουσουλμανικής αδελφότητας …. επιφανές μέλος της οποίας είναι και ο χότζας των αιγυπτίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα .
Παρατηρήστε μόνο την χαρά και τις κραυγές ηδονής των μικρών παιδιών καθώς βλέπουν το μαρτύριο των δυο εφήβων και σκεφτείτε για λίγο τον κ%λο σας .


Φιλμάκι τρίτο :
Ομαδικός απαγχονισμός ασιατών από τους Σαουδάραβες αφέντες τους οι οποίοι τους κατηγόρησαν για προσβολή του Ισλάμ ώστε … να γλυτώσουν έτσι την αποπληρωμή των μισθών τους.



Φιλμάκι τέταρτο :
Αποκεφαλισμός υπηρέτριας από την νοτιοανατολική Ασία που δεν « κάθισε » στον αφέντη της!

Φιλμάκι πέμπτο :
Ισλαμικό (ανάποδο) κρέμασμα δυο υποτιθεμένων ληστών απο τον ισλαμικό όχλο στο Πακιστάν .

Φιλμάκι έκτο  …. Δεν βάζουμε άλλο φιλμάκι γιατί ... θα πέσουν τα ποσοστά του τσιριζα κατω από 3% και θα χάσει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον pitsirikos ….

Και είναι κρίμα ….
Χα, χα, χα ….
From HEIL GAP ( or mind the GAP )


Υ.Γ.1.
Όχι .... εάν είναι έτσι …. τότε να βάλλουμε και άλλο φιλμάκι …. και ένα και δυο φιλμάκια ….


Φιλμάκι έκτο λοιπόν :  
Άγριος μουσουλμάνος ενώ κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα ινδικού κρατιδίου ώστε να παραδοθεί για το «σφάξιμο της αδελφής του που πήγαινε με άντρα αν και ήταν ανύπαντρη …. κρατώντας από τα μαλλιά το κομμένο κεφάλι της αδελφής του … ως πειστήριο του εγκλήματος! 

Υ.Γ.2
Φιλμάκι έβδομο : sharia low ....

Έτσι για να συνηθίζουν όλα τα κωλ@ρακια ... τον πολυπολιτισμό που επιβάλουν οι μασόνοι που ψηφίζετε




Υ.Γ.3
Α ναι και κάποιοι άλλοι ισλαμοφασιστες που προ τριών μηνών ανέβασαν στο facebook φωτογραφίες καμαρώνοντας για το πώς δολοφόνησαν ένα γατάκι ….
Θαυμάστε λοιπόν όσο προλαβαίνουμε πρίν το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο … τους προστατευόμενους των συριζαίων και πασοκο-νεοδημακρατών γιατί … @#$%^&




1 comment:

  1. Εσύ -και πολλοί άλλοι- τα γράφουν και τα λένε. Αλλά εδώ ο "σοφός" λαός μας, δεν κάνει πίσω: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κι άγιος ο Θεός (συγνώμη ο Αλλάχ...).
    Σε κάθε περίπτωση είναι γνωστό ιστορικά ότι ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει. Και δυσστυχώς σε ετούτη την ιστορική περίοδο είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Εύχομαι ο θεός (ή οι θεοί) της Ελλάδας να βάλει το χέρι του. Αλλά και γιαυτό προείπαν οι προγονοί μας: Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

    ReplyDelete