Translate

Sunday, May 19, 2013

Καλημέρα Ελλάδα , οι εγκληματίες του (FSA) - Αλ-Κάιντα - την ώρα που ρίχνουν ταχυδρομικούς υπαλλήλους από μια στέγη !




From HEIL GAP (or mind the GAP)
Καλημέρα Ελλάδα , αυτοί είναι οι εγκληματίες του (FSA) - Αλ-Κάιντα- την ώρα που ρίχνουν ταχυδρομικούς υπαλλήλους από μια στέγη, ενώ το πλήθος ακούγεται να ζητωκραυγάζει φωνάζοντας «Allahu Akbar».

ΠΡΟΣΟΧΗ! Άγριες εικόνες


Δεν είμαι οπαδός της συριακής κυβέρνησης, η οποία επικρίνεται για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλλά θα πρέπει να έχουμε κατά νου  ότι αυτοί οι γ@μημένοι άγριοι του FSA δεν τρέφουν κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή.
Οι Αρουραίοι έχουν περισσότερο μυαλό ... προσθέστε στο μίγμα το Ισλάμ, και θα έχετε ως αποτέλεσμα …  την αηδία!
Φυσικά η υποτελής στους Γερμανούς κυβερνητική συμμαχία της χώρας μας, ψήφισε υπό την καθοδήγηση των (Banksters) ...ΥΠΕΡ της καταδικαστικής απόφασης του ΟΗΕ για την κυβέρνηση της Συρίας!
Ψήφισε κατά του Άσσαντ και υπέρ των “ ανταρτών τρομοκρατών της Al Qaeda - (FSA) ... που παρουσιάζονται από την προπαγάνδα των ΜΜΕ στον υπνωτισμένο ελληνικό λαό … ως … ο απελευθερωτικός στρατός της  Συρίας 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Άγριες εικόνες


Και εδώ οι υποστηριζόμενοι από τον Αβραμόπουλο «μαχητές της ελευθερίας» ενώ εκτελούν Σύριους στρατιώτες με μια σφαίρα στο κεφάλι.( σφαίρες που δεν αποκλείεται να τις έχει πληρώσει (μέσω ΝΑΤΟ) ο ανεύθυνος Έλληνας πολίτης που μέχρι τώρα δεν έχει ορθώσει κουβέντα για το τι γίνεται εκεί κάτω!) 
HEIL GAP (or mind the GAP)

No comments:

Post a Comment