Translate

Tuesday, May 7, 2013

Η Βόρειος Κορέα αποσύρει τους δύο πυραύλους Musudan από την ανατολική ακτή.

KIM JONG BOOM

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
AFP – Η Βόρειος Κορέα μετακίνησε τη Δευτέρα τους δύο προγραμματισμένους για δόκιμη πυραύλους από την ανατολική ακτή της χώρας, ενώ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πιθανολογούν σε μια πιθανή αποκλιμάκωση πλέον των πρόσφατων εντάσεων μεταξύ Πιονγκγιάνγκ και της Σεούλ.
Τον περασμένο μήνα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι προειδοποιούσε τη Βόρεια Κορέα  ότι θα ήταν ένα «τεράστιο λάθος» η εκτόξευση των πυραύλων μέσου βεληνεκούς.  Οι προοπτικές μιας δοκιμής είχε ωθήσει την Σεούλ, Ουάσινγκτον και το Τόκιο στα όρια τους, ειδικά μετά από τις σχεδόν δύο μηνών απειλές για επίθεση κατά της Νότιας Κορέας και των Ηνωμένων Πολιτείων.
Η κίνηση αυτή της Β. Κορέας να μετατοπίσει τους πυραύλους της ακολούθησε μετά από την μείωση της επιθετικής ρητορικής από την Πιονγκγιάνγκ.
MISSILE COMMAND,

Ένας Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι οι πύραυλοι είναι κινητοί και το γεγονός ότι εχουν μετακινηθεί δεν παρέχει ουδεμία καμία εγγύηση ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον …. “Είναι πρόωρο να το γιορτάσουμε ως καλή είδηση”, δήλωσε ένας άλλος αξιωματούχος των ΗΠΑ, ο Daniel Russel, ο ανώτερος διευθυντής Υποθέσεων της Ασίας στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας. Ωστόσο, ένας τρίτος αξιωματούχος των ΗΠΑ, επίσης μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πιστεύουν ότι οι πύραυλοι έχουν πάει σε μια εναλλακτική τοποθεσία εκτόξευσης.
Οι πύραυλοι Musudan έχουν εύρος στόχου 3.000 έως 3.500 χιλιόμετρα (1.900 σε 2.200 μίλια) και δεν έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν.
NORTH KOREAN ROCKET FACTS,

Στη Σεούλ, Άμυνας της Νότιας Κορέας Υπουργείο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε κίνηση των πυραύλων, λέγοντας ότι  παρακολουθεί ακόμα τις δραστηριότητες πυραύλων της Βόρειας Κορέας.
“Έχουμε πει ότι θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε δημοσίως, όταν η Βόρεια έχει αποσύρει εντελώς τους πύραυλους της “, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Kim Min-seok.
Οι εξελίξεις αυτές στη Βόρεια Κορέα είναι πιθανό να συζητηθούν κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Πρόεδρου της Νότιας Κορέας Park Guen-hye στο Λευκό Οίκο την Τρίτη, όπου θα έχουν γεύμα εργασίας ακολουθούμενο από μια κοινή συνέντευξη Τύπου.
OBAMA MEETS WITH WALL STREET,

Ενώ … οι Ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Νότια Κορέα λένε ο  Kenneth Bae (ο οποίος καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη) μπορεί να έχει συλληφθεί για τη λήψη φωτογραφιών των παιδιών που λιμοκτονούν.
NORTH-articleInline

Φυσικά οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνεταιράκια του George Sorros …. ποτέ δεν θα αναφέρουν ότι τα παιδιά στην βόρειο Κορέα λιμοκτονούν εξ αιτίας του εμπάργκο που επιβάλλουν στην χώρα οι Δυτικοί!
Με τη συνεχώς διαφαινόμενη απειλή της πείνας έρχεται και η διαφαινόμενη απειλή της επανάστασης των πολιτών.
Όταν όμως οποιαδήποτε κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί, σχεδόν πάντα θα επιτίθεται προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία και τον έλεγχο, ανεξάρτητα από το κόστος. 
LITTLE KIM JONG,

Οι κυρώσεις, όπως αυτές υλοποιούνται σήμερα από τη Δύση κατά της Βόρειας Κορέας, στην άκρη της εθνικής πείνας, θα μπορούσαν να αποσταθεροποιήσουν εξ ολοκλήρου τη χώρα.
Αλλά ποιος θα μιλήσει ;;;;;;;
Η Διεθνής Αμνηστία το γνωστό παρακλάδι του State Department με εκτελεστική διευθύντρια της στις ΗΠΑ , την γνωστή αμερικανίδα Suzanne Nossel ;;;;
6286_

Η Suzanne Nossel για όσους δεν γνωρίζουν , είναι ο συντάκτης στο περιοδικό Εξωτερικών Υποθέσεων το 2004 , του άρθρου με τίτλο « Smart Power » στο οποίο επινόησε τον ομώνυμο όρο που η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον έχει κάνει σήμερα ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
suzanne-nossel

Πριν ένα μήνα … οι εντάσεις, συμπεριλαμβανομένων των απειλών της Βόρειας Κορέας για επίθεση κατά αμερικανικών βάσεων στον Ειρηνικό, είχαν αναστατώσει την ελληνική ΒΛΑΚΟ-σφαιρα … τόσο πολύ …. μα τόσο πολύ … που κάποιοι … λίγο ήθελαν ακόμη … για να γράψουν ότι είδαν κάποιο βορειοκορεάτικο πύραυλο να πέφτει …. κατά μεριά … ακρόπολη !
Άλλοι πάλι επαΐοντες  … μετάφεραν τον ναύσταθμο του Norfolk ….
από τη Virginia στις ανατολικές ακτές ΗΠΑ του Ατλαντικού  ωκεανού  ….  κοντά στην βόρεια Κορέα στον Ειρηνικό !
Έτσι … για τις ανάγκες του άρθρου τους … χα, χα, χα …..  !!!!!!!!
Hypnotic_Spinning_Spiral_Optical_Illusion

Φυσικά άπαντες «παρέλειψαν εντέχνως» να σας ενημερώσουν ότι : (όπως έγραφα τότε και στον καλό φίλο μου Αλέξανδρο στα «ανάλεκτα ψυχής»)
α) ο πόλεμος στην Κορέα δεν έληξε ποτέ …
β) Η Αμερική δεν διαθέτει χρήματα για πόλεμο … και ότι ένας νέος πόλεμος θα ήταν καταστροφικός για την καριέρα του Χουσεΐν Μπάρακ Ομπάμα
γ) “Η Βόρεια Κορέα δεν ήθελε να αυτοκτονήσει αυτό που πρόκειται να κάνει είναι να  φτάσει σε ένα οριακό σημείο όπου μπορεί να διαπραγματευτεί κάποια ειρηνευτική συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες”.
δ) Η ανταλλαγή απειλών μεταξύ των δύο ανταγωνιστών στην Κορεατική Χερσόνησο συνεχίζεται, αλλά η ουσία του εκφοβισμού διαφέρει εντυπωσιακά ….
Η Πιονγκγιάνγκ κάνει την μια τρομακτική κίνηση μετά την άλλη, απειλώντας με πλήρη διπλωματική ρήξη με τη Νότια Κορέα , σε ένα «τελικό» πόλεμο με τη Σεούλ και ακόμη και μια πυρηνική επίθεση κατά των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στην περιοχή.
KIM BOOM

Όμως, οι δυνατότητες και τα αποθέματα της Βόρειας Κορέας είναι περιορισμένες και οι ΗΠΑ τα γνωρίζουν όλα αυτά πολύ καλά, πληροφορούμενες καθημερινά από ένα αόρατο δορυφορικό μάτι για τυχόν ύποπτες δραστηριότητες.
Και παρακάτω συμπλήρωνα :
6) “Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας – η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας – έχει επανειλημμένα υποβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες τέσσερις βασικές αρχές για διαπραγματεύσεις. Η μια  είναι να υπογραφεί μια συνθήκη ειρήνης για τον τερματισμό του Πόλεμου της Κορέας – οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό, τουλάχιστον στην χώρα μας την Ελλάδα, ότι μετά το τέλος του πολέμου το 1953, οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν να υπογράψουν οποιοδήποτε είδος συνθήκη ειρήνης…  το μόνο που έχουν υπογράψει ήταν ανακωχή .
“Η Βόρεια Κορέα έχει επανειλημμένα ζητήσει μια συνθήκη ειρήνης, την απο-στρατιωτικοποίηση της χερσονήσου, καθώς και διμερείς συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη μείωση των εντάσεων.
Η εκεχειρία που υπεγράφη 27, Ιουλίου του 1953, έπρεπε να μετατραπεί σε μια συνθήκη ειρήνης, ώστε «να επιτευχτεί μια τελική ειρηνική διευθέτηση.»
Η έλλειψη μιας συνθήκης σημαίνει ότι ο πόλεμος θα μπορούσε να επαναληφθεί ανά πάσα στιγμή.

THIS WEEK'S PROCTOLOGIST COVER,

Βέβαια η Αμερική όπως δήλωσε ο G. Elich, μέλος του think tank «Policy Institute» για τη συμβουλευτική επιτροπή στην Κορέα, είπε στο RT ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδιαφέρονται για την κατάρρευση του Βορρά, καθώς οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι κατόπιν θα μπορούν να δημιουργήσουν στρατιωτικές βάσεις ακριβώς στα σύνορα με την Κίνα,…  δηλαδή να περικυκλώσουν και αυτό το έθνος ».
Κλείνοντας με :
Εν τω μεταξύ, η ύπαρξη μιας «πολεμοχαρούς» Βόρειας Κορέας …. δικαιολογεί δυνάμεις γύρω της ….  την δύναμης πυρός του Ειρηνικού αρκετά κοντά στο σχεδόν κοντά, για να τσουρουφλίσουν την Κίνα.
Μια “επικίνδυνη” Λ. Δ. Κορέας  είναι επίσης χρήσιμη στη διατήρηση της Ιαπωνίας μέσα στην τροχιά συμφερόντων των ΗΠΑ.
Είναι, επίσης, μια άλλη δικαιολογία «Αυτή τη φορά για την ειρηνίστρια Ιαπωνία για να ενισχύσει το ήδη τρομερό οπλοστάσιο της.»
Αλλά για ποιον να γράψεις Αλέξανδρε και ποιος πρόκειται να καταλάβει ;;; HEIL GAP ( or mind the GAP) ….
 
2mind the gap tumblr_mczgsqWSNr1r2fst6o1_1280

Θα μου πείτε τώρα …. και γιατί να ενδιαφερθεί για κάτι ο έλληνας ;;; ( Χμ… εδώ μιλάμε για την πλειοψηφία … δηλαδή αυτή με το ε μικρό … και όχι για την μειοψηφία δηλαδή για τους Έλληνες !!!!!!!)
Πωλείται ο ΟΠΑΠ … μάλλον πουλήθηκε πλέον! …. Θα ακούσατε πολλά για την χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων μέσω ΟΠΑΠ … 
11700821

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ δεν ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ (729 εκ.) για το 33% της επιχείρησης …. ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 2012 ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ … 505 εκατ. ευρώ ! … Χα, χα, χα
Συν τοις άλλοις, η αγοράστρια εταιρεία Emma Delta … ( που ελέγχεται από τον Τσέχο Jiri Smejc και τον Γιώργο Μελισσανίδη γιο του γνωστού μεγιστάνα της ελληνικής ναυτιλίας Δημήτρη Μελισσανίδη ) …. σχεδιάζει επέκταση της ηλεκτρονικά  online παιχνίδια και βίντεο λαχεία …
Χμ …. Δυο τρία άρθρα από μερικούς ανθρώπους στο διαδίκτυο που αντέδρασαν στην πώληση παρωδία … μερικά λόγια στην βουλή … και αυτό ήταν όλο!
NO MONEY NO HONEY,

Είχαν προηγηθεί βεβαία (ως συνήθως φέτος) κάποια άρθρα κατά της χρυσής αυγής για να προσανατολιστεί ο κοσμάκης … τα ξέρετε τώρα … όταν ο λαθροκαμινης αποφάσισε να απαγορεύσει εκδήλωση τους  … είναι γνωστά άλλωστε ….
Βέβαια πέρυσι … η αντίστοιχη χρυσή αυγή … ήταν το ΚΚΕ ….
Θυμάστε πιστεύω « ότι αυτό έφταιγε πάντα » … χα, χα, χα … για τους εργάτες της χαλυβουργίας … για τις απεργίες στα λιμάνια …  γιατί η χωρά έγινε σκ@τ@ και δεν πάταγο τουρίστας στην ακρόπολη …
Φέτος …. Ως φαίνεται το αλλάξαμε …. κάθε μνημόνιο και διαφορετικός φταίχτης … Χα, χα, χα
Και ο ελληνικός λαός ;;;;;;;;;;
Τι ρόλο δηλαδή παίζει εδώ ο ελληνικός λαός ;;;;;;;;;;
Δικαιολογείται να αδρανεί ;;;;;;;
Ο ελληνικός λαός σίγουρα θα μπορούσε να ακυρώσει την πώληση μποϋκοτάροντας τον νέο ΟΠΑΠ… και μη συμμετέχοντας σε κανένα από τα παιχνίδια του !!!!!!!!
Θα το κάνει όμως ;;;;;;;;
Μάλλον όχι !!!!!!!!!
Επόμενη μεγάλη πώληση ;;;; Η ιδιωτικοποίησή της ΔΕΠΑ (αερίου) … που  αναμένεται αργότερα αυτό το μήνα !!!!!!! …  (άραγε ποιος θα την αρπάξει ;;;; το ξανθό γένος της

Gazprom ;;;;)
Όποιας και να την αρπάξει την ΔΕΠΑ δεν τρέχει τίποτα … ατιμωρησία ... το πολύ- πολύ … κάποιος - κάπου - κάποτε ... να αρπάξει δυο – τρεις καρπαζιές σαν τον κωστα χατζιδάκη ( με το χ … μικρό …. Μη τον μπερδεύουμε τώρα τον μεγάλο μας  ΜΑΝΟ με τις π%τ@νες ) και να τρέχουν οι χαφιέδες να τον γλυτώσουν !!!!!!
χατζιδάκΗς

Και αναμένονται … οι ιδιωτικοποιήσεις των εταιρειών υδάτων !
Γράφαμε πριν τρία χρόνια κάπου στο διαδίκτυο  : «Ο ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ και των ορυκτών πόρων στην Αμερική έχει αφαιρέσει πολλά από αυτά που ήταν διαθέσιμα από το δημόσιο ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, και μαζί με την απελευθέρωση της παραγωγής της ενέργειας … έχει οδηγήσει σε τεράστια αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας . Μόνο για ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ των ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ τοπικών “ΕΥΔΑΠ” η αύξηση ανήλθε στο οκτακόσια τοις εκατό (800%)!!!»
poiotikos elenxos 

Και μας απαντούσαν οι αναγνώστες μας :
10% Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Joseph Stiglitz ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ).  
“ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ 10% ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ   ( ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ) ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ “
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ” ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ” ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ;
 Joseph.Stiglitz

The.History.of.the.Money.Changers.htm
Professor Joseph Stiglitz, former Chief Economist of the World Bank, and former Chairman of President Clinton’s Council of Economic Advisers, goes public over the World Bank’s, “Four Step Strategy,” which is designed to enslave nations to the bankers. I summarize this below,
Step One: Privatization.
This is actually where national leaders are offered 10% commissions to their secret Swiss bank accounts in exchange for them trimming a few billion dollars off the sale price of national assets. Bribery and corruption, pure and simple.
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Αυτά για σήμερα ….
HEIL GAP ( or mind the GAP)
CINCO DE MERKEL

1 comment:

  1. Αγαπητέ μου Φίλε HEIL GAP, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά... σε ευχαριστώ για την άριστη ανάλυση σου... πάντα δύναμη και κουράγιο να έχεις...
    ο φίλος σου Αλέξανδρος.

    ReplyDelete