Translate

Thursday, October 3, 2013

Τα τελευταία θύματα της Αραβικής Άνοιξης … Οι σουνίτες τζιχαντιστές αλυσόδεσαν ένα μικρό κοριτσάκι και το εξανάγκασαν να τους παρακολουθήσει καθώς έσφαζαν την μητέρα και τον πατέρα του …



From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Η "Αραβική Άνοιξη" υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και της ΕΕ συνεχίζει τις διώξεις κατά των χριστιανικών μειονοτήτων- και τις επιθέσεις εναντίον σιιτών μουσουλμάνων.
Οι σουνίτες τζιχαντιστές αλυσόδεσαν ένα μικρό κοριτσάκι και το εξανάγκασαν να τους παρακολουθήσει … καθώς έσφαζαν την μητέρα και τον πατέρα του …

Πριν Μέρες, δημοφιλές ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ενός ζωντανού παιδιού στο Deir ez-Zor στην ανατολική Συρία, κατά μήκος των συνόρων του Ιράκ, το οποίο είναι δεμένο (όπως φαίνεται)  με αλυσίδες σε ένα φράχτη … από όπου παρακολούθησε κλαίγοντας … τη δολοφονία των σιιτών γονιών του … από τα χέρια των σουνιτων τζιχαντιστών που υπάρχουν στις τάξεις του "Ελεύθερου Συριακού Στρατού".

Οι Σύριοι περιγράφουν αυτούς τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους ως «takfiris», δηλαδή, ως τους μουσουλμάνους οι οποίοι (όπως και η Αλ Κάιντα) κατηγορούν και σφάζουν τους άλλους  μουσουλμάνους … στην περίπτωση αυτή τους Σιίτες ... κατηγορώντας τους …  ότι δεν είναι … «αληθινοί» μουσουλμάνοι.

(Αναρωτιέμαι τι έκαναν με το κοριτσάκι; 
Όχι, δυστυχώς … στην πραγματικότητα δεν αναρωτιέμαι ... )
Δεν είμαι σίγουρος, για την φωτογραφία στα δεξιά, αλλά προφανώς πρόκειται για ένα άλλο μικρό κορίτσι του οποίου η καρδιά είχε αποκοπεί ... και ίσως να φαγώθηκε όπως το έχουμε ξαναδεί άλλωστε … από αγρίους μουσουλμάνους που υποστηρίζονται τους … Ομπάμα  το υπέρ-κράτος της ΕΕ καί την κυβέρνηση της χώρας μας.

Όλα αυτά στη Συρία, όπου οι ξένοι σουνίτες τζιχαντιστές που υποστηρίζονται και οπλίζονται από  τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν ως πρωταρχικό και προφανή στόχο, τις επιθέσεις κατά της εκκλησίας, τις απαγωγές των Χριστιανών, και τη σφαγή των …  καθώς επίσης και τις διώξεις των σιίτων, τους οποίους θεωρούν «ψευδείς  μουσουλμάνους».

Sheikh Hassan Shehata

Και τώρα στην Αίγυπτο, ( όπου οι Σιίτες αποτελούν περίπου το ένα τοις εκατό του έθνους ), ένας όχλος σουνιτών επιτέθηκαν στο σπίτι του πνευματικού πατέρα των Σιιτών της Αιγύπτου, Sheikh Hassan Shehata, σκοτώνοντας τον ίδιο και τέσσερις από τους οπαδούς του, και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους σιίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σπίτι του.  


Αίγυπτος: ο σιίτης κληρικός Hassan Shehata, πριν και μετά.

 

Ο όχλος κατέφθασε την περασμένη Κυριακή στην κατοικία του, και μετά τον άγριο ξυλοδαρμό με ραβδιά και τους φόνους του Hassan Shehata και των οπαδών του … έβαλε φωτιά .
Παρακολουθήστε το άγριο αυτό βίντεο … όπου ο όχλος χτυπά τους άνδρες και σέρνει ματωμένο σώμα του Hassan Shehata στον δρόμο. 

Egypt Hassan Shehata Low 360p) - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=3qqnZUp0ouo&feature=youtu.be



Έτσι, η «Αραβική Άνοιξη» αποδεικνύεται ότι είναι μια ισλαμική εκστρατεία … από τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη ισλαμική παράταξη των σουνιτών ρατσιστών … οι οποίοι καθαρίζουν τα εδάφη από όλους τους «μη πιστούς», δηλαδή από τους αυτόχθονες χριστιανούς, όπως είναι οι Κόπτες της Αιγύπτου μέχρι και τους σιίτες μουσουλμάνους.


Ενώ λοιπόν οι απαθείς Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ζουν μακριά από τέτοια γεγονότα  συνεχίζουν να πιστεύουν ότι όλα αυτά έχει λίγο να κάνουν με αυτούς … θα ήταν καλό να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά είναι … προοίμια για την ανάσταση του χαλιφάτου ... τον κύριο στόχο του σουνιτικού Ισλάμ, είτε μέσω της "Μουσουλμανικής  Αδελφότητας"  ή μέσω της Αλ-Κάιντα.
Και το χαλιφάτο υπάρχει για ένα απώτερο σκοπό: την επέκταση, μέχρι που, σύμφωνα με τα λόγια του Κορανίου 8:39, "όλη θρησκεία είναι για τον Αλλάχ», που ερμηνεύεται « μέχρι ότου ο ισλαμικός νόμος της Σαρία θα διέπει ολόκληρο τον κόσμο ».
HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ.
Δεν πρέπει να θεωρηθώ υποστηρικτής του Συρίακου καθεστώτος επειδή σας ενημερώνω ... για τα "πραγματικά γεγονότα"  … στην περιοχή ...
Την γνώμη μου για τον πρόεδρο Ασαντ την έχω εκφράσει προ πολλού
Π.χ. οπως στο :
Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
http://heilgapormindthegap.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html
 


 



1 comment:

  1. Νομίζω ότι είναι ότι χειρότερο έχω δει και έχω διαβάσει στην ζωή μου.

    ReplyDelete