Translate

Thursday, November 7, 2013

Από που ακριβώς πηγάζει το ξαφνικό ενδιαφέρον του σαμαρά για δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας.




From HEIL GAP (or mind the GAP)

Χαιρετώ …

Εάν θέλετε ... διαβάστε παρακάτω ώστε να αντιληφτείτε από που ακριβώς πηγάζει το ξαφνικό ενδιαφέρον του κυρίου πρωθυπουργού μας για δωρεάν  ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας των καναπεδάτων … χμ, υπηκόων του :


«Εδώ οδηγεί η Γερμανία … η Ευρώπη ακολουθεί. Αυτό σίγουρα πρόκειται να συμβεί και στην περίπτωση τεχνολογίας των πληροφοριών.»


Αυτό είναι το μήνυμα από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy. «Αν είμαστε σοβαροί σχετικά με την ενιαία αγορά, θα πρέπει να μεταβούμε στην ψηφιακή εποχή », δήλωσε στις 25η Οκτώβρη, σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνεδριάσεις των ηγετών της ΕΕ στην έδρα τους τις Βρυξέλλες.

Μιλώντας για το μπλοκ των 27 μελών ... χμ, συνέχισε λέγοντας : « .... Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι κατακερματισμένη, οι υποδομές μας σύντομα θα καταστούν ξεπερασμένες, οι επιχειρήσεις αγωνίζονται για την πρόσληψη των ειδικών τεχνολόγων της πληροφορικής που τους χρειάζονται. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση .... »


Μεταξύ των λύσεων που προτείνει:
- Να συνδεθεί πραγματικά η ήπειρό μας, παραμερίζοντας κάθε ψηφιακό εμπόδιο όταν αυτό είναι πολύ ορατό, όπως τα τέλη περιαγωγής, όταν οι άνθρωποι είναι online για αγορές.

- Και ... με την ενθάρρυνση των επενδύσεων σε θέματα όπως " ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας, 4G ή cloud computing."

- Ποιος πρόκειται να δείξει στην Ευρώπη πώς θα επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι ;;;;;;;;;;;;

- Η Γερμανία !!!!!!!!

HEIL GAP (or mind the GAP)


Υ.Γ.1
Περιμένουμε και τους μεγάλους χωριανούς στην Παράσταση Καραγκιόζη! 

Υ.Γ.2
Χα, χα, χα .... 

No comments:

Post a Comment