Translate

Thursday, June 25, 2015

Χμ, η criminal in chief Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαγκάρντ αναβάλει την χρεοκοπία της Banana Republican.




From HEIL GAP (or mind the GAP)
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δήλωσε ότι δεν θεωρείται τεχνικά ως προεπιλογή εάν η Ελλάδα αναστείλει την πληρωμή της 30ης Ιουνίου.
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις είπε ότι «αν η Ελλάδα χάσει την πληρωμή της 30ης Ιουνίου, δεν θα θεωρηθεί τεχνικά ως μια προεπιλογή, αλλά  το ΔΝΤ ελπίζει ότι η Ελλάδα θα κάνει την πληρωμή».
Ο Gerry Rice είπε επίσης ότι η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, κυρία Κριστίν Λαγκάρντ, θα ειδοποιήσει έγκαιρα το εκτελεστικό συμβούλιο του ταμείου .για τυχόν μη πληρωμή. ( χμ, τις τριάντα ημέρες που γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο )


Εάν δεν γίνει μια πληρωμή προς το ΔΝΤ δεν συνιστά τεχνικά μια προεπιλογή ούτως ή άλλως και γι 'αυτό πολλοί οίκοι αξιολόγησης όπως η Standard & Poors, δήλωσαν  ότι δεν θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα εάν δεν κάνει την πληρωμή.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι θα κηρύξει την Ελλάδα σε αθέτηση την επόμενη μέρα που η Αθήνα θα χάσει την πληρωμή.
«Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, αν δεν πληρώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατά την έναρξη του Ιουλίου, αν παραλείψει να προβεί σε εξόφληση της στις 30 Ιουνίου, επειδή δεν υπάρχει περίοδος χάριτος ή η δυνατότητα να το καθυστερήσει, δήλωσε την Πέμπτη η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
"Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος ή καθυστέρηση δύο μηνών», είχε δηλωσει, μιλώντας ενώπιον των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στη συνάντηση στο Λουξεμβούργο.
Χμ, ανεβάσαμε παραπάνω ορισμένους κανόνες του ΔΝΤ αλλά έτσι και αλλιώς το παιχνίδι είναι στημένο. Τίποτε δεν είναι πιο αληθινό από ό, τι η εξουσία στη σημερινή Ευρώπη, συγκεντρώνεται όλο και περισσότερο στα χέρια των μη εκλεγμένων, ασύδοτων  τραπεζιτών και γραφειοκρατών . Το αποτέλεσμα είναι ότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία πνέει τα λοίσθια μαζί με την εθνική κυριαρχία των κρατών … λέξεις που σύντομα θα μπορούσαν  θα ακούγονται παρωχημένες …

Χμ, η chief criminal Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαγκάρντ στο ίδιο τραπέζι διαπραγματεύσεων που τώρα χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα για την άσκηση απειλητικών πιέσεων υποταγής προς τους τυχάρπαστους ηγέτες της Ελλάδας …


Δείτε αυτή την εικόνα για το συγκεκριμένο τραπέζι και εκείνους που κάθονται γύρω του:
Δεν αποτελεί έκπληξη που ο Mario Draghi, κεντρικός τραπεζίτης της Ευρώπης ( ο άλλος criminal in chief ) βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην κορυφή του τραπεζιού.
HEIL GAP (or mind the GAP)


No comments:

Post a Comment